THE SUBWAYS с концерт в клуб Mixtape 5 утре, 22 ноември!

The Subways + MacrophoneБританската ударна пънк-поп команда The Subways пристига в София за концерт утре, 22 ноември, в голямата зала на клуб *Mixtape 5*. Както е известно, заради проблем с главния генератор, групата не успя да излезе на сцената нa Wrong Fest 2015, на чийто втори ден беше хедлайнър, но обеща на своите почитатели да се завърне в най-скоро време в България. За да няма разочаровани фенове, от организацията на фестивала раздадоха безплатни покани на всички заявили желанието си да присъстват на шоуто в  замяна на фестивалните им гривни – над 400 човека.
Англичаните от Уелин Гардън Сити се завръщат в родината ни, въоръжени с дванадесетте чисто нови парчета от своя едноименен, четвърти по ред албум, излязъл преди 6 месеца. Това е първото издание на троицата, което фронтменът Billy Lunn продуцира лично, на база добития опит от колаборациите с продуцентите Butch Vig и Stephen Street, извършили чудеса за звука на  Nirvana и, съответно, Blur. „The Subways“ е своеобразна равносметка на десетте турбулентни години чистосърдечна пънк/алтърнатив тресня изминали от дебюта „Young for Eternity“, който даде на света хита “Rock & Roll Queen”. Kerrang го определя като „near-perfect, punk-spirited noise“, както е и редно – никой пънк не бива да е перфектен.
Очаквайте безпощаден звуков побой утре в голямата зала на клуб *Mixtape 5*. Концертът ще започне в 21:00 ч. с българската инди/алтернатив група Macrophone.
Билетите са пред привършване – последните около 150 бройки могат да бъдат намерени в мрежата на Ticketlogic.bg на цена от 35 лв. или, ако има останали, на място в деня на събитието, когато ще струват 40 лв.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото