Концертът на STEVE VAI се отменя

Преди минути организаторите на концерта на STEVE VAI в София, насрочен за началото на август, обявиха официално, че мероприятието се отменя поради размириците в съседна Турция. Ето какво сподели екипът на Firestorm Productions:

Скъпи приятели и фенове,

С огромно съжаление Ви съобщаваме, че концертът на Steve Vai, който трябваше да се състои на 05.08.2016г. в Зала 1 на НДК, се отменя поради настояване на артиста. Концертът в София е една от двете отменени дати, заедно с тази в Истанбул. Причина за това са последните политически събития в Турция, които засягат сигурността на целия регион.

Сумите от закупените билети ще могат да бъдат възстановени по следните начини:
– Билети, закупени на каса на EVENTIM, се връщат на мястото, откъдето са закупени.
– Билетите, закупени чрез интернет страницата www.eventim.bg, могат да бъдат върнати на място в централния офис на EVENTIM (ул. „6-ти Септмември“ 58, София), или дистанционно – чрез изпращане на билета по куриер до адреса на управление на ЕVENTIM, в който случай клиентът трябва да предостави на EVENTIM номер на банкова сметка, по която да му бъде преведена сумата на билет.

Искрено се надяваме в бъдеще да можем да Ви зарадваме с ново посещение на Steve Vai.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото