STEVEN SEAGAL BAND – на живо в София на 26 юни

Американският филмов актьор и майстор по бойни изкуства, познат ни от много култови екшън-филми, ще изненада почитателите си с концерт в Борисовата градина.

Сегал наистина притежава неизчерпаем запас от енергия – и ще демонстрира способностите си на ЖИВО пред българската публика. Като филмова звезда той дебютира през 1988 г. с главна роля в „Над закона”, а успеха и световната популярност го застигат след участието в „Под обсада” 1 и 2. Стивън Сегал хваща китара за първи път на 12 години и от тогава не е спирал да свири блус. Любовта му към този жанр го събира на една сцена с едни от най- легендарните блусари в света като BB King, Bo Diddley и John Lee Hooker и др. От тях той черпи вдъхновение, като се учи и усъвършенства стила си.
НЕ ПРОПУСКАЙТЕ СРЕЩАТА  НА ЖИВО със СТИВЪН СЕГАЛ и НЕГОВАТА ГРУПА!
Концертът в София е част от европейското турне на Сегал и неговия бенд. Билетите за концерта на Стивън Сегал могат да бъдат намерени в билетен Център НДК, както и онлайн, а също и в мрежата на Тикет Про, Тикет Портал и Тикет Лоджик.

Четвъртък 26 юни Борисова градина, София
Начало 21:00
Цената на билета 50 лв
На място цената на билета е 60 лв.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото