pobit kamak 2016 poster 05.2016Наближават датите, в които ще се проведе поредния, голям, благотворителен мото-рок фестивал „Побит камък – 2016“.

Шестият релийз на шоуто, което мотоклуб „Калашниците“ организира, ще се проведе в периода от 8 до 10 юли 2016 г. на терена на природен парк  „Побит камък„, в непосредствена близост до гр. София.

Началото на фестивала ще даде актьорът от сатиричния театър, познат и от редица български сериали – Красимир Куцупаров, заедно с кмета на община Елин Пелин – доц. И. Симеонов.
Концертната програма ще започне след 18:30 ч. с момчетата от гр. Шумен Forgot The Ten ще открият фестивала с разтърсващи кавъри и парчета от предстоящия албум на бандата.
Следват траш-спийд, прогресив групата от Варна ХАДЕС, известна на феновете на по-тежката музика с авторските си парчета като „Шутът“ и „Надпис върху чаша от череп“.
В тъмната част на петъчния ден, на сцената ще се развихрят легендите от КОНКУРЕНТ. Заедно с известните парчета на бандата, те ще направят и множество перфектно изпълнени кавъри.
Програмата на 8-ми юли ще завърши с изпълнението на ПЕЦАТА и Приятели, които ще повишат градуса на настроението на цялата публика с веселата си програма.

В събота, 09.07.2016 г., на сцената на фестивала ще се радваме на 5 български банди:
ROCKA ROLLA – Кавър бандата ще открие съботната програма към 17:00 часа, след множеството игри с публиката, които са подготвили организаторите от мотоклуб „Калашниците“.
ZUUM – пловдивчаните ще разтърсят гората на Побит камък с трибют концерт към металната машина – METALLICA.
– Вечерната програма ще продължи с трибют към големите PANTERA от ВУЛГАР БУЛГАР – една от най-добре звучащите трибют банди в България.
– Обичаните от всички, неостаряващи ветерани от СИГНАЛ  ще ни припомнят вечните си хитове.

Програмата на фестивала, ще приключи с тегленето на томболата, за която Калашниците тази година са осигурили
множество награди, най-голямата от които е мотоциклет Yamaha Magesty 125cc, след което
под светлината на мощната заря, на сцената ще се качат веселяците от ОБРАТЕН ЕФЕКТ, които за поредна година ще вземат участие във фестивала „Побит камък“.

С провеждането на фестивала е обвързано и благородно дело – мотоклуб Калашниците MCC ще събират средства, за да помогнат на малкия Радослав, който страда от детска церебрална парализа G80.0. и има нужда от продължително лечение и рехабилитации.
ОЧАКВАМЕ ВИ!
karta pobit kamak