SOUND OF THE AGES 2017 и с фестивал на ВИНОТО

Wines of the Ages_ORG with activityЧестит празник на виното! През септември, радио ТАНГРА МЕГА РОК ще осъществи седмото издание на световния музикален форум Sounds Of The Ages.

В трите поредни вечери – 22, 23 и 24 септември, в Пловдив се очаква рекорден брой фенове и гости от чужбина. За трите концерта общо вече са продадени над 3000 билета в цяла Европа, Канада, САЩ и дори в Австралия.

За да запознаем гостите с очарованиято и плодовете на българската земя и традиция, както и за да направим приключението още по-вълнуващо за нашите фенове – успоредно с концертите, ще представим и Wines of the Ages.

Това е първият по рода си вино тестинг в Пловдив с участието на над 40 специално селектирани винарски изби от цяла България. Той ще се проведе във Военния клуб в центъра на Пловдив на 22, 23 и 24 септември 2017 паралелно със Sounds of the Ages, който през последните 7 години се превърна в музикална емблема на града, хилядолетната традция среща съвременната музика.

Посетителите на мащабния форум Wines of the Ages ще имат възможността, както да дегустират, така и да закупят качествени вина от реномирани Български производители. Същевременно, във всяка от трите поредни вечери, гостите и жителите на Пловдив ще могат да се насладят и на удоволствието от големи рок концерти на легендарните групи MARILLIONMANFRED MANN’S EARTH BAND и DEVIN TOWNSEND PROJECT, изпълнени на хилядолетната сцена на Античния театър – една от най-големите забележителности на града. Със своята 7000-годишна традиция във винопроизводството, в наши дни Горнотракийската низина, чието сърце е град Пловдив, е една от най-привлекателните винени дестинации в целия свят.

 

Най-скорошното доказателство за това е авторитетната международна класация на специализираното издание ‘Wine Enthusiast’, в която регионът заема второто място сред най-добрите дестинации за винен туризъм – вижте тук.

 

Билети с цена 10 лв за всяка от трите вечери вече се предлагат в системата на www.Eventim.bg. Този билет дава 10 кредита, т.е. 10 тестинга.

 

Наздраве!

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото