Днес е концертът на MARILLION в Античния театър в Пловдив

marillion_posreshtaneMARILLION пристигнаха в България още вчера – виждате снимка на фенове на летище ‘София’ с двама от музикантите.

Легендарната британска формация ще излезе на вековната сцена на Античния театър в Пловдив тази вечер в рамките на световния форум Sounds Of The Ages 2017, който се организира за седма поредна година от ТАНГРА МЕГА РОК.

Феновете ще могат да внасят без ограничение фотоапарати и ще могат да снимат от местата си през цялото време на концерта!

За СИГУРНОСТ и УДОБСТВО на многохилядната публика, ще бъдат отворени петте входа на театъра (ВИЖТЕ СХЕМАТА) както следва:

ГОРЕ (откъм стария град) – номерирани от 1 до и ДОЛУ – вход 0 (откъм църквата Св. Марина).

Вратите на Античния театър ще бъдат отворени за публиката в 18:30 – концертът започва в 20:00, като всеки притежател на билет ще може да влезе САМО през съответния вход за СВОЯ СЕКТОР. Преди това – в 18:00 ще бъде отворен ВХОД 4 само за най-горещите фенове – притежатели на билети за платинения сектор.

СХЕМАТА (която е на английски поради големия брой фенове от чужбина), ще бъде отпечатана във всичките си цветове и закачена на всички входове, чийто номера ще се виждат отдалече. При евентуални проблеми, молим да се обърнете към многобройните ни стюарди.

ХОРА СЪС ЗАТРУДНЕНО ПРИДВИЖВАНЕ (колички) – за тях е предназначен специалният вход на театъра – намира се горе, между входове №1 и №2 (няма го на схемата). Притежателите на билет, които имат нужда от него могат да се обърнат към многобройните ни стюарди или да се свържат с нас на специалния телефон 0888 431-555.

 

Graphic1.cdr

Все още можете да намерите билети екслузивно в мрежата на Eventim.bg – ТУК

Притежателите на фалшиви билети няма да бъдат допуснати до концерта!!!

ДЕЦА до 7 години (включително) влизат без билет, но стоят в родителите си без право на допълнително място. Необходимо е да представите на входа декларация за придружител, която можете да изтеглите от сайта на нашите партньори MVP Security LTD – ТУК.

В Античния театър НЯМА ДА СЕ ДОПУСКАТ:
– чадъри (помислете за дъждобрани);
– прътове за знамена;
– обемисти сакове;
– напитки;
– хладни и огнестрелни оръжия;
– лица в неадекватно състояние.

ВНИМАНИЕ:

– Зрители НЯМА да бъдат допускани да гледат концерта от централната околовръстна алея на Античния театър, която трябва да остане свободна за придвижване. Стюардите и охраната ще се грижат всеки да заеме мястото си в своя сектор, според билета.
– Театърът НЕ РАЗПОЛАГА с ГАРДЕРОБ – молим да се съобразите с това предварително (не носете обемисти сакове и фотоапарати)!

ДОПЪЛНИТЕЛНО:
– Освен регулярните тоалетни, в Античния театър ще бъдат монтирани и временни тоалетни за удобство на рекордния брой зрители.
– В театъра ще има и два бара с вода и фестивални напитки…

ОХРАНАТА и СТЮАРДИТЕ:
Обръщайте се към тях и при нужда от медицинска помощ, съседи по място с „чалга“ поведение и други. Охраната и стюардите са с нас на този концерти, за да ви помагат и пазят.

Шоуто е част от седмото издание на организирания от радио ТАНГРА МЕГА РОК световен музикален форум Sounds Of The Ages.

Marillion poster_Plovdiv_web

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото