SOL SISTERE и ORENDА с общ концерт

solsistere

Блек метълът може и да не е най-подходящият стил за средата на лятото, но SOL SISTERE идват от място известно с огнения си темперамент. Сформирани през 2013 г. в сърцето но Чили, Santiago de Chile в момента са в състав:

Pablo Vera – барабани, Ricardo Araya – соло китара, Juan Díaz – бас и Luis Zapata – вокали и китара. До момента имат издадено едно ЕР – „I“ (2014), а през юни тази година излезе дебютния им албум „Unfading Incorporeal Vacuum“. Мистика и окултизъм. Тежък мелодичен блек метъл, разказващ за древни вярвания, вплел в себе си много меланхолия и атмосферичност.

Съпорт на чилийските мистици ще стане придобилата вече култов статус родна блек метъл група ORENDА. Едва ли има нужда те да бъдат представяни на който и да било фен на блек метъла у нас. Три албума, над десет години история зад гърба си. За съжаление рядко можем да ги видим на сцена, затова отложете ходенето на море за друга дата.

И като стигнахме до датата. Събитието ще се състои на 22 юли 2017 година в столичния клуб Live&Loud. Организира се от Autumn Souls Of Sofia.

Билети ще бъдат пуснати в продажба от 01 януари 2017г. в мрежата на eTicketsMall на цена 10 лева. На входа в деня на събитието, ако са останали налични цената им ще е 15 лева.

Очаквайте още новини около събитието, а за текуща информация и въпроси посетете официалната му страница.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото