Собствениците на изгорелия румънски клуб са арестувани

 Costin Mincu, Alin George Anastasescu и Paul Gancea, които са собствениците на румънския клуб, в който загинаха над 30 души и над 200 други бяха ранени по време на концерт на местната група GOODBYE TO GRAVITY на 30 октомври, са арестувани.

 Те са обвинени, че са позволили клуба да се препълни и не са взели достатъчно предпазливи мерки, за да осигурят достатъчно аварийни изходи. Изявление от тях все още няма. Доколкото има значение, са се извинили на близките на починалите.  Източници сочат, че поне двама от тримата собственици са готови да поемат отговорност за непредпазливостта си.

 Инцидентът се е случил след лошо изпълнен пироефект. Броят на феновете, които са отишли на концерта е близо 400 човека. По последни данни 31 са загинали и над 200 са ранени. Властите коментират, че очакват жертвите да са повече, тъй като много от спасените са тежко ранени.

 Metal Hangar 18 изказва искрените си съболезнования на близките на загиналите!

goodbye-to-gravity-moments-before-fire

Секунди преди да се случи трагедията. Снимка: Vlad Busca

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото