MELEKH пуснаха стрийм на първа песен от новия албум

Melekh promo

MELEKH пуснаха стрийм за напълно безплатно слушане на първия трак „Кинжали“ от предстоящия им албум „Монохром“, както и всички досегашния техни издания. От новооткрития им bandcamp профил може да ги свалите заедно с обложки и текстове.
Ето и информация от самата група, относно концерта по повод излизането на „Монохром“, който ще се състои на 14 ноември в B-Side на „Mixtape 5“:

„Над руините на крепостта, скоро ще дойде Зората“
из „По пътя на лявата ръка“

В човешката история едно десетилетие е миниатюрен отрязък от време, но в човешкия живот той е достатъчен, за да оставиш следа или да потънеш безтегловно надолу. Зората е тук и е време за равносметка!

Повече от десет години след дебютното ни издание „Светлината, която ми дава надежда“ и първите ни концерти пред вас, ние от MELEKH с гордост и силна вътрешна потребност сме на път да ви представим първия си истински, самостоятелен албум.

Без съмнение най-силната музика и текстове, на които всеки от нас е способен. „Монохром“ включва десет остри като игла и тежки като камъка на Сизиф истории за мрака, светлината, страданието и пречистването след него.

Ако думите на мъдреците, че с търпение и през страдание се ражда всичко истинско, то ние сме убедени, че „Монохром“ за нас е самата истината. Поклон и израз на изключителна признателност към всички Вас, които споделяхте с нас възходите и паденията и призив към тези, които ни откриха в последствие – винаги да търсят себе си и да запазят неспокойния си дух в тези бездушни времена.

Каним ви най-сърдечно да споделите „Монохром“ с нас в неговата концептуална цялост на 14-ти ноември, в столичния MIXTAPE *5*. Събитие, което до голяма степен ще определи дали ще се видим отново и в следващата декада.

За специалния случай към нас ще се присъедини една от най-самобитните и отдадени български хардкор/пънк банди – легендите INDIGNITY от Варна, които макар да се отличават стилово, носят същото остро и мрачно послание право в лицето на изгубилото чувствителност общество.

Повече информация за „Монохром“ и предстоящия концерт – в следващите дни!

„Огледалото сочи ни ужаса, в черупките стари души на деца.
Не протягат нагоре слаби ръцете си, небето е скрито зад черен воал. Сакати се тътрим по правилата им и заедно с другите, всеки е сам.“
из „Монохром“

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото