Почина басистът на GOODBYE TO GRAVITY; броят на жертвите от пожара вече е 51

 Вчера е починал Alex Pascu – басистът на GOODBYE TO GRAVITY, след като бе транспортиран до Париж със самолет. Така броя на жертвите от пожара в клуб “Colectiv“ нарастна до 51.

 Bogdan Lavinius, който е барабанистът на групата, почина на 8 ноември, докато беше транспортиран до болница в Цюрих, Швейцария. Китаристите на групата Vlad Telea and Mihai Alexandru бяха сред 27-те жертви, които починаха на място в клуба, по време на пожара. Вокалистът на групата Andrei Galut остава единствения оцелял член на бандата. В момента е хоспитализиран в Холандия и се лекува от изгаряния и травми от задушаване с дим.

 Още 76 човека ранени по време на пожара в момента се лекуват в редица румънски болници, като 24 от тях са в критично състояние. Медиите съобщават, че феновете, които са били на концерта, първоначално са решили, че целият пушек и огън са част от шоуто и затова не са реагирали веднага.

 Тези от вас, които желаят да се включат в дарителската кампания в подкрепа на пострадалите в този огнен ад, могат да се информират как да го направят точно тук.

 По-рано този месец бяха арестувани тримата собственици на клуба – Costin Mincu, Alin George Anastasescu и Paul Gancea.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото