Слушайте онлайн новия албум на WINTERSUN

След 8 дълги години чакане, Wintersun издадоха първата част от втория си албум – „Time I“. Можете да го чуете онлайн на официалния им сайт. Ето какво споделя вокалиста и китарист на групата Jari Mäenpää:

 

Jari: Има нещо, което е много важно за мен и искам да споделя: музиката е всичко за мен и за да продължавам да Я правя и Wintersun да продължава да съществува, имаме нужда от вашата подкрепа, директна или не. Искаме да продължаваме да правим албумите си с по-добра и по-бърза продукция. Вече имам написан много нов материал, но просто не мога да продължавам да работя при същите условия, при които направих албумите "Time". Изискваха се огромни усилия! (всъщност мога, но отново ще отнеме много време!) За мен е много важно да дам възможност на всички да усетят напълно албума и да не издаваме сингли, защото всички песни са доста дълги и свързани помежду си. Намерете време да се отпуснете, седнете за 40 минути, вземете си хубави слушалки или колони, за да чуете всички детайли и се насладете на цялото "пътешествие"!

Разбира се, всеки сам си решава как да похарчи трудно спечелените си пари. Ако искате да купите албума ни го направете през официалните и легални канали. Wintersun (както и всички останали групи) няма да може да продължи да съществува, ако няма достатъчно хора, които да купуват албумите. Както за всичко останало в живота, гласувайте с портфейлите си! Това е и причината да искаме да чуете албума директо от нас, групата.

Благодаря за вниманието, аз и останалите момчета се надяваме да харесате музиката ни толкова, колкото ни харесва и на нас. Продължавайте в същия дух, благодаря ви и до скоро!

Феновете на Wintersun са велики!

Jari, Jukka, Teemu & Kai

П.П. ПУСНЕТЕ ГО СИЛНО!!! :)
  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото