TARJA TURUNEN за шести път в България?

Емблематичната кралица на симфоник метъла обича България. И по всичко личи, че Tarja ще продължава да се връща тук, защото чувствата са абсолютно взаимни.
На последния концерт (зала Арена Армеец, януари 2012) тя представи третия си солов албум  и обеща, че ще спази традицията да изнася по един концерт годишно тук, и ще се завърне през април 2013.
Певицата ще си вземе почивка от соловите си участия и тръгва на турне с барабаниста Mike Terrana, за да изнесат серия от оперни концерти под съпровода на оркестър.
И естествено, всичко започна от Българиядатата е 21 септември 2011г., Античен театър, Пловдив и един много емоционален и специален концерт под името „Beauty and the beat“. След този успех, Tarja се хвърля стремглаво и вече в сайта й са обявени няколко дати, близки до обещананото завръщане за април идната година.

А именно:

Beauty and the Beat World Tour 2013
06.04.13 ZLIN, CZECH REPUBLIC
07.04.13 Prague, CZECH REPUBLIC
11.04.13 Bucharest, ROMANIA

Противно на голяма част от  т.нар „противници“ на симфоник метъла, аз и всички верни фенове на The Beauty , очакваме с нетърпение нейният шести концерт пред българска публика. Защото просто не е редно да мине през съседските страни и да ни подмине.

 1. #1 написан от Блях... (преди 7 години)

  Новини принципно се представят безпристрастно. Или и вие започнахта като „най-големия“ сайт…

  • #2 написан от ArthurDent (преди 7 години)

   Напротив. Именно защото не сме като другите, при нас публикациите се пишат от феновете и затова се влагат чувства в безличната материя на сухата новина. И това не е прецедент и така ще бъде

 2. #3 написан от Rada (преди 7 години)

  Знам,че се.
  Но на мен лично ми е писнало само да я псуват как едва ли не ще се пренесе да живее тук.
  Мое мнение,не карам никого да ми възприема гледните точки и музикалните предпочитания.

 3. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 4. Коментари за тази публикация
В началото