Севлиевската група BAZOOKA GIGANTA ще открие рок фест „Хоталич“

Bazooka gigantaПо традиция и тази година Рок фест „Хоталич“ – Севлиево ще бъде открит от местна група. В първата фестивална вечер севлиевците Bazooka Giganta ще дадат началото на двудневното шоу между крепостните стени на средновековния град.

„Радваме се, че имаме възможността всяка година да представяме на рок общността у нас изключително талантливи местни рок групи. Вярвам, че участието им в рок феста ще им донесе много популярност и ще ги срещне с многобройни верни фенове“, каза кметът на Община Севлиево д-р Иван Иванов.

Bazooka Giganta е клубна група и участието им във фестивала ще бъде техният дебют на голямата сцена. „За нас е сбъдната мечта да свирим на този фестивал, а фактът, че е първото ни излизане на голямата сцена, редом до звезди като Еридан, Джон Стийл, Дейвид Рийс и Од Крю, прави този момент още по-специален“, споделиха музикантите.

Групата е създадена през 2015 година от трима приятели – Такинса (бас китара и вокал), Панчо (китара и вокал) и Тошко (барабани). Преди да се съберат и тримата са членове на различни групи, но приятелството и желанието им да правят музика, ги обединява в общ проект – Bazooka Giganta. Днес те имат множество клубни участия и се сдобиват с все по-повече фенове.

И тримата са от Севлиево и не скриват вълнението си от участието си в Третия национален рок фест „Хоталич“ – Севлиево‘ 2019. „Очакваме отново да видим перфектната организация на Община Севлиево от предишните години и хиляди хора, които да се забавляват с музиката на страхотните групи, които ще свирят тази година“, тръпнат в очакване членовете на групата.

Не пропускайте и вие третото издание на Националния рок фест „Хоталич“ .

30 – 31 АВГУСТ

ВХОД – СВОБОДЕН!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото