HELLRIDER – No Future (2016)

Hellrider - No Future Ето, че излезе и дългоочакваното второ демо на родните трашари HELLRIDER от Бургас, „No Future“, излязло 4 години след дебютното „The Face Of Death“. Съдържащо четири композиции с общо времетраене от 18 минути, изданието покрива всички стандарти за чистокръвен траш, но този път с известна доза дет – за разлика от „The Face Of Death“, тук вокалистът на групата Мартин Бъчваров е прибегнал до по-сурови вокали, а с тях и китарите са настроени в по-ниска тоналност.

 Диференцирането на парчетата не е необходимо, тъй като всяко едно от тях звучи като останалите по отношение на темпо и структура, но разнообразието от рифове и отличните съчетания на китара и барабани в демото определено трябва да бъдат оценени високо. За жалост, както при повечето български банди, на запис едва ли се усещат толкова добре енергията и техничността, които музикантите от HELLRIDER влагат в музиката си. Несъмнено обаче, демото ще звучи убийствено добро на живо. Човек само трябва да има мерак да отиде на техен концерт и няма да съжалява.

Списък с песни:

01. No Future
02. The Torment Of The Weak
03. Trapped in Hate
04. State of Brutality

 Творението е записано в студио в София и е миксирано лично от бандата, а обложката е дело на басиста Антон Андонов. „No Future“ бе издаден на 15-ти септември и се разпространява самостоятелно от групата. Може да слушате цялото демо на този адрес.

„Fuck you, we play metal!“

Оценка: 7/10

Hellrider

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото