SEVI обявиха Genesis Tour 2024

Група SEVI обяви списък с дати от предстоящото си Европейско турне, което носи името на последния албум на бандата – “Genesis”.

България, Италия, Белгия, Англия, Швейцария, Сърбия са спирките до момента, а групата обещава да добави още дати до края на годината.

„Много се вълнуваме от предстоящите срещи с феновете. Работим усилено, за да дадем най-доброто от себе си и да представим новия албум “Genesis” на живо“.

SEVI ще бъдат част и от програмата на много фестивали в страната и зад граница. Групата ще стъпи на голямата сцена на шотландския Winter Storm Festival, Planet Rockstock, Англия, италианския международен фестивал в Лоано, а в България предстои да ги видим на сцената на Hills of Rock, Рок Фест Кнежа, Green Rock Fest Русе и др.

Предстоят и няколко съвместни участия с Johnny Gioeli в България и концерт с Hardline в Швейцария през септември, където SEVI ще стъпят за втори път на легендарната сцена на Z7 Konzertfabrik Hall.

В края на март, SEVI издадоха и ново видео:“World That Doesn’t Fit” , с което представиха новите членове в състава на бандата – Stone Angel и Петър Петров. Клипът успешно си проправи път в интернет пространството, като натрупа 230 хиляди гледания за по-малко от два месеца, a песента бе обявена за шедьовъра на албума от списания като Metal Hammer, Испания и немското Pixx666.

Подробности за датите и билетите за предстоящите дати от GENESIS Tour може да намерите в официалния сайт на бандата или в социалните им канали. www.seviband.com

Снимка: Димитър Кичуков

Снимка: Димитър Кичуков

Текст: Мила Иванова

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото