ACCEPT идват ЗА KAVARNA ROCK 2013 с нови песни и нова китара

Вихърът е завъртял от началото на годината Accept в ангажименти, свързани с турнето, пътувания до различни точки на света и не на последно място – участията им във фестивали. Тази година бандата няма да успее да си поеме дъх от изяви във фестивали. На официалната страница на бандата, първо място в списъка оглавява Kavarna Rock, последван от Sweden Rock, CopenHell, Metal Fest Poland и др.

За феновете в България се задава страхотна възможност да чуят легендите на живо на 1-ви юни, когато Accept ще излязат като хедлайнери на първия ден на Kavarna Rock. Безспорно най-очакваната част от изпълнението на бандата, са техните нови парчета.

Миналата година бандата издаде Stalingrad. Още на първата седмица Accept продадоха 5 400 копия от албума в САЩ и бързо се покатериха по световните чартове. През 2010 година, след дълга пауза Accept се събраха отново за следващия албум, но с нов вокалист – Mark Tornillo.

Китаристът на Accept, Wolf Hoffmann споделя:

Никой не смяташе, че ще потръгне. Така де, защо Accept да имат нужда от нов вокалист. Изведнъж, когато всички ни видяха на сцената и усетиха заряда, светът се преобърна. За мен това беше невероятен опит, за това как нещата се случват!

Наскоро китаристът на Accept се сдоби с нова китара, наречена Flying Fortress. „Имал съм много поръчкови китари, но тази звучи наистина невероятно”, разказва ентусиазирано музикантът. Шеструнната китара е разработена във фабриката на Framus, специално по изискванията на Wolf Hoffmann.

Когато бях малък, всички имаха китари  Framus по един или друг начин, но никога не съм преполагал, че един ден ще познавам Hans Peter Wilfer, мъжът който възроди легендарния бранд на своя баща.

Ентусиазмът на Accept от новите неща, случващи се около групата ще бъде споделен от българската публика в Каварна тази година. Kavarna Rock 2013 ще се проведе на 1-ви и 2-ри юни и по традиция ще направи незабравимо шоу, с участието на музиканти с традиции в рок музиката.

Билети за двата дни се продават в мрежите на Eventim и Ticketpro. Двудневният билет е на цена от 90 лева, а еднодневният – 60.

Още информация – тук.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото