JEREMY? и Кирил Маричков забиват в SOFIA LIVE CLUB на 8 март

Jeremy_Marichkov_Cover_1600На 8 март в столичния SOFIA LIVE CLUB група JEREMY? и със специалното участие на КИРИЛ МАРИЧКОВ ще изпълнят за първи път след официалното й представяне пред публика – песента “Не си сам”. Великолепна, смислена и докосваща първата песен на български език на JEREMY? изключително бързо покори класациите, настани се уютно в радио ефира и безкомпромисно завладя сърцата на феновете. Може да се каже, че песента е сензация и с това, че от години рок песен не е заставала под №1 в музикалните класации у нас. Хит на бългаски език, със социално послание и чудесен пример за приемственост между рок поколенията. Комбинацията JEREMY? & КИРИЛ МАРИЧКОВ обаче ни готви още изненади. На 8 март в SOFIA LIVE CLUB публиката ще се наслади на любимите ни парчета на JEREMY?, както и на някои емблематични такива на ЩУРЦИТЕ. На промоцията на песента “Не си сам” през декември музикантите представиха заедно „Рок в минало време“ и „Ромео и Жулиета“, но с усмивка добавят, че този път ще има още изненади в съместно изпълнение, специално за гостите в клуба.

Билети за събитието JEREMY? & КИРИЛ МАРИЧКОВ на 8 март в SOFIA LIVE CLUB можете да намерите в системата на Еventim.bg, както и на входа на клуба в деня на събитието (ако все още има). Цената им е 15 лв на предварителна продажба и 20 лв. на самата дата и на място. Можете да ги закупите още от щанд на EVENTIM на ул. „6-ти септември“, Office 1 Superstore, бензиностанции OMV, Orange Center, Orange.bg, Usit Colours, Билетен център в НДК, Български пощи, Строежа, Вастелс България, Каса “Арена Армеец”, Технополис, Duende Travel София, книжарница „Бард“, книжарница „На спирката“, Escape Room Mentalist, Магазин „На тъмно“.

 

Събитието във фейсбук е ТУК.

Билети има ТУК.

Слушайте “Не си сам” ТУК.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото