МИЛЕНА с концерт на 29.05. в Rock IT.

Милена е решила да замине на дълга морска почивка с каравана, но преди това ще забие с банда в цял състав. Певицата ще възкреси бурните си пънкарски години, и то в пълен групарски вид – на 29.05. в Бар Rock IT. След това Милена ще потегли за Англия, за да си нагледа апартамента, който дава под наем и да си купи каравана. Тя и съпругът й вече са си набелязали седемметров модел, с който ще заминат на усамотено кътче на родното Черноморие. Едно от последните й парчета „Купон” е вдъхновено именно от живота на плажа в каравана, по който певицата е запалена от години.

В последно време Милена често залагаше на акустични сетове, но сега рок дамата се завръща с гръм и трясък – с група в пълен състав, макар и наполовина променен (с нов барабанист и китарист). На 29.05. публиката ще има възможността да припява с цяло гърло хитовете „Месо”, „Ха-ха”, „Истина”, „Охолен живот” и др. Феновете ще се насладят и на по-новите парчета на певицата – „Чворолино”, „Куклата Мици” и „Купон”.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото