EXHORDER се завръщат!

 Легендарната американска траш метъл банда EXHORDER обяви, че е сключила договор за глобално разпространение с All Independent Service Alliance (AISA). Реюниънът на EXHORDER е воден от основателите Vinnie LaBella (китара) и Kyle Thomas (вокали), към които се присъединяват басистът Jason Viebrooks (HEATHEN), китаристът Marzi Montazeri (ex-SUPERJOINT RITUAL, ex-PHIL ANSELMO & THE ILLEGALS) и барабанистът Sasha Horn (FORBIDDEN). Основният текстописец на бандата Vinnie La Bella коментира:

През цялата ни 30-годишна история преминахме през какви ли не трудности. Трудности, които на няколко пъти ни разделиха. Без значение дали те бяха вътрешни, външни или двете, винаги успявахме да се съберем. Как? Защо? Отне ми 30 години да осъзная, че причините са дълбоките ни взаимоотношения и близост, вечните ни песни и неостаряващите ни фенове. Те са причината EXHORDER да не може да се раздели като група, дори от собствените й основатели. Харесва ви или не, това е положението. EXHORDER завинаги ще си остане мой дълг и чест. За мен е привилегия да свиря отново в бандата!

 2018 г. ще бъде наистина вълнуваща година за музикантите. EXHORDER ще свирят за първи път от много време насам през февруари в САЩ и планират да вземат участие на летните фестивали.

5A0C87D4-exhorder-reunite-and-sign-new-management-deal-us-live-dates-announced-image

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото