EXHORDER с първи запис от почти 30 години

exhorder mourntheouthernskiescdВъзродените през миналата година EXHORDER пуснаха нов материал, който определено ще се хареса на почитателите им. Групата не е издавала нищо от 27 години, но това не значи, че е  ръждясала. Чуйте песните “Hallowed Sound” и „My Time“ от излизащия на 20 септември албум „Mourn The Southern Skies“.

 Легендарната американска траш метъл банда EXHORDER обяви в края на 2017-та, че е сключила договор за глобално разпространение с All Independent Service Alliance (AISA). Реюниънът на EXHORDER е воден от основателите Vinnie LaBella (китара) и Kyle Thomas (вокали), към които се присъединяват басистът Jason Viebrooks (HEATHEN), китаристът Marzi Montazeri (ex-SUPERJOINT RITUAL, ex-PHIL ANSELMO & THE ILLEGALS) и барабанистът Sasha Horn (FORBIDDEN). Основният текстописец на бандата Vinnie La Bella коментира:

През цялата ни 30-годишна история преминахме през какви ли не трудности. Трудности, които на няколко пъти ни разделиха. Без значение дали те бяха вътрешни, външни или двете, винаги успявахме да се съберем. Как? Защо? Отне ми 30 години да осъзная, че причините са дълбоките ни взаимоотношения и близост, вечните ни песни и неостаряващите ни фенове. Те са причината EXHORDER да не може да се раздели като група, дори от собствените й основатели. Харесва ви или не, това е положението. EXHORDER завинаги ще си остане мой дълг и чест. За мен е привилегия да свиря отново в бандата!

01. My Time
02. Asunder
03. Hallowed Sound
04. Beware The Wolf

05. Yesterday’s Bones
06. All She Wrote
07. Rumination
08. The Arms Of Man
09. Ripping Flesh
10. Mourn The Southern Skies

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото