Sebastian Bach кани оригиналните членове на SKID ROW за предстоящото му турне

sebastian-bach

Бившият вокалист на хард рок/глем метъл бандата SKID ROW ще отпразнува 30-годишнината от издаването на дебютния им едноименен албум с обиколка в Щатите, където ще изпълни всички парчета от него, както и други песни от личния си каталог.

Относно решението да се фокусира върху първия дългосвирещ албум на групата, Bach споделя: „Този запис е много близък и скъп на всички по целия свят и го разбрах веднага, щом обявих турнето. Това е просто лудост! Хората откачиха!“

Bach, който не е част от SKID ROW от ’96-та година казва също, че ще се радва да види бившите си колеги по време на турнето.

„Бих искал да се обърна към всеки един от оригиналните членове на SKID ROW – има пет човека в света, които могат да кажат това. Всички знаем кои са те и какво са направили за този албум. Поканата ми е отворена към всеки един от тях, стига да искат да излязат на сцената и да забием заедно. Не предвиждам това да се случи, просто искам да го кажа и да се знае. В крайна сметка не всяка година се чества 30-годишен юбилей. Така че дали искам да го отпразнувам с оригиналните членове? Да, искам! Пък и кой знае, може утре да ме удари камион. А и все пак започнахме да остаряваме и е време да вземем някакво решение.“, казва Sebastian Bach пред радио SiriusXM.

Турнето ще започне в Нашвил на 30-ти август и ще приключи във Флорида на 2-ри ноември.

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото