Сърбите CONCRETE SUN с първи концерт в София

Първият концерт на Rawk’n’Roll за лятото ще ви срещне фронтално с горещ рифов, деветдесетарски метъл от Сърбия. Concrete Sun са от Нови Сад и забиват силно напомпан южняшки груув/стоунър метъл с щипка гръндж. Чисто новият им втори албум „Eight“ излезе извън родината им преди няколко месеца през лейбъла Miner Recordings, а на 5 юли бандата ще забие за първи път в България, в B-Side на клуб Mixtape 5.

Concrete Sun са на сцена от 2009 и са една от най-бързо набиращите скорост сръбски групи. Дебютният им албум от 2011 „Sky Is High“ им донесе серия позитивни ревюта в световния ъндърграунд и ги прати на сцената на фестивали като Exit и Sziget. Песните им са директни, рифови пестници, които напомнят за силните години на груув и садърн метъла от 90-те и банди като Down и Ugly Kid Joe. Вторият им албум „Eight“ също получава силни отзиви и ще чуем сериозна част от него на живо и у нас.

Подробности за концерта очаквайте скоро!

Линк към събитието във Facebook

Concrete Sun във Facebook
Първият албум на Concrete Sun „Sky Is High“ в Bandcamp

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото