Концертът на SMALLMAN с видеострийм онлайн

Poster_29_11Феновете на групата, които не могат да присъстват на концерта, ще могат да гледат шоуго и на трите групи онлайн.

Smallman ще работят с екипа на Static Concerts за концерта си в София заедно с Villagers of Ioannina City и Concrete Sun, за да може лайвът да бъде излъчван онлайн в реално време за всеки, който не може да присъства на шоуто. Веднага след началото на концерта, той ще може да бъде гледан на този адрес:

http://staticconcerts.com/live/

Всеки присъстващ на концерта на живо ще наблюдава освен три страхотни групи на сцена, също така и впечатляващ визуален спектакъл по време на шоуто.

Smallman винаги се стремят да предлагат на феновете си усещане за сплотена общност и бутиковост на всичко, свързано с бандата. По тази причина за виниловото издание на „Envision“ групата се обърна към независим малък френски лейбъл, който да издаде ограничен тираж от плочи за есенните концерти на smallman. За съжаление основният човек в лейбъла претърпя катастрофа в началото на месеца и се налага забавяне на издаването на винила. От групата стискат палци и пожелават бързо възстановяване. Плочите ще бъдат готови във втората половина на декември и ще могат да бъдат купени от нашите приятели от Threechords Record Store, както и на концертите на уебзина Rawk’n’Roll.

Друга новина е, че сърбите Concrete Sun решиха да излязат в неопределена почивка и концертът тази вечер ще бъде предпоследното им свирене на живо. Последният им лайв ще бъде в родния им Нови Сад, отново със smallman, на 27 декември.

Билети за софийския концерт се продават в мрежата на Eventim, като цената им вече е 20 лева. Ограничено количество ще се продават и на входа на клуба, до изчерпване на общата бройка от 600 билета.

Вратите на Mixtape 5 ще отворят в 20:00, а Concrete Sun ще бъдат на сцена малко след 20:30. Видеостриймът започва да тече веднага с началото на концерта.

Villagers of Ioannina City (VIC) e алтернативна рок банда със силно застъпено влияние от гръцкия фолклор. Момчетата събират групата през 2007 и свирят вдъхновяваща комбинация от алтернативен пост/сайкъделик рок, съчетан с автентична народна музика от района Епирус, Гърция. Тя се характеризира с многопластово звучене, специфични ритъм и мелодии и традиционното за там вплитане на кларинет. Дебютният им албум ”Riza“ излезе тази година и предизвика истински фурор в гръцката независима сцена. В момента Villagers of Ioannina City са на мащабно турне в родината си, като концертите им се посещават от публика между 500 и 1000 души на вечер.

Concrete Sun са от Нови Сад и свирят напомпан южняшки груув/стоунър метъл с щипка гръндж. Вторият им албум „Eight“ излезе по-рано тази година през лейбъла Miner Recordings под одобрението на критика и фенове, а групата записа серия успешни концерти извън родината си, включително и в България.

Concrete Sun са на сцена от 2009 и са една от най-бързо набиращите скорост сръбски банди. Дебютният им албум от 2011 „Sky Is High“ им донесе серия позитивни ревюта в световния ъндърграунд и ги прати на сцената на фестивали като Exit и Sziget. Песните им са директни, рифови и напомнят за силните години на груув и садърн метъла от 90-те и банди като Down и Ugly Kid Joe.

За подробности и текуща информация, следете ни на следните линкове:

 

Билети:

http://www.eventim.bg/bg/bileti/smallman-sofia-club-mixtape-5-377495/event.html

Събитието във Facebook:

https://www.facebook.com/events/768701883191798/

Smallman във Facebook:

https://www.facebook.com/smallmanband

Smallman в bandcamp:

http://smallman.bandcamp.com

Villagers of Ioannina City във Facebook:

https://www.facebook.com/vic.epirus

Villagers of Ioannina City в bandcamp:

http://vicband.bandcamp.com/

Concrete Sun във Facebook:

https://www.facebook.com/concrete.sun

Concrete Sun в bandcamp:

http://concretesun.bandcamp.com/

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото