SABATON и ACCEPT с концерт у нас на 10 март 2017г.?

Шведската бойна машина SABATON и хеви метъл легендите ACCEPT с концерт у нас на 10 март 2017г.?

Sabaton-@Universiada-Hall-Sofia-28-January-2015

 Шведската бойна метъл машина SABATON обяви следващите дати от европейското си турне в подкрепа на новия им албум “The Last Stand“, който ще бъде издаден това лято чрез Nuclear Blast. Специални гости на турнето са хеви метъл легендите ACCEPT. Във видеото по-долу, както и в уебсайта на SABATON може да бъде видяно, че групите ще гостуват у нас на 10 март 2017г. в столичната зала “Универсиада“. Очаквайте подробности и потвърждение от българска страна.

 Преди 10 дни, SABATON пуснаха официално текстово видео към песента “The Lost Batallion“, която ще бъде част от творбата. Следвайки този линк, ще имате възможността да се насладите на текстовото видео, както и да се запознаете с подробностите около албума. “The Last Stand“ ще бъде пуснат на пазара на 19 август чрез Nuclear Blast. Изданието е продуцирано от Peter Tägtgren (HYPOCRISY, PAIN).

 “The Last Tour“ ще бъде най-голямото турне на SABATON до момента и ще започне на 7 януари от Оберхаузен, Германия. Специални гости на турнето ще бъдат самите хеви метъл легенди ACCEPT.

 Басистът на SABATON Pär Sundström споделя:

Тъкмо приключихме новия ни албум, който се казва “The Last Stand“ и знаем, че сме направили един страхотен албум, на който феновете на SABATON ще могат да се радват с години. Времето ще покаже дали това е най-добрият ни албум. Но това, в което можем да Ви увеерим е, че “The Last Tour“ ще бъде най-голямото и най-великото турне на SABATON до момента. Това е турнето, което очаквахме с нетърпение през годините!

 Wolf Hoffmann от ACCEPT добавя:

Приемането на това турне със SABATON е резултат от едно много готино приятелство, което имаме с тях. Беше огромно удоволствие да направим турне с тях в САЩ. Ние следим тяхната кариера с респект. Не сме виждали друга група, която да има толкова ясна представа за това къде иска да отиде, а и е доста рядко срещано да видиш банда, която толкова успешно да пресъздава представите си. SABATON са една здраво работеща банда и сериозен модел на подражание за амбициозните музиканти и младите банди. Нямаме търпение да настъпи време за това вълнуващо турне – особено след като сме в студиото от известно време и започва да ни става тясно.

 1. #1 написан от .......... (преди 5 години)

  Волф и Йоаким на една сцена… Гащите отидоха…

 2. #2 написан от Анонимен (преди 5 години)

  Ле-лееееее Не е истна!
  Две от най-добрите хеви банди заедно.

 3. #3 написан от Човекът столица (преди 5 години)

  http://www.joelynnturner.com/tour/

  Нов концерт на Джо Лин Търнър, този път в Тутракан на 30 юли.

 4. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 5. Коментари за тази публикация
В началото