Резултатите от конкурса за тениска №12 на Хангара

Завърши поредният конкурс за юбилейната тениска на METAL HANGAR 18. Шест дизайна бяха предложени на вашето внимание и, след едноседмично гласуване, е време да представим и резултатите. Две визии заеха челните позиции и до последния момент водиха оспорвана битка с почти равен брой точки. Същите две избрахме и ние вътрешно. Затова за втори път в историята ни (след 10-тата годишнина) ще направим и двата дизайна.

И така, дами и господа, представяме ви авторите и техните произведения:

Desolate Art Studio
Станимир Станчев

Любопитното този път e, че след тях, на малка дистанция, останаха други две визии с еднакъв брой точки. Те са дело на – Мортен Михайлов и Станимир Станчев.

Отново традиционно ще възнаградим усилията на победителите (скромно, но от сърце). Освен вечната признателност на нашия екип и историческата значимост, която творбата ще остави след себе си, АВТОРИТЕ на дизайна за дванадесетата ни годишнина ще получат 2 от новите тениски и покана за всички концерти на ICreative Events, организирани в наша чест до края на календарната година. Този път ще има и допълнителен необявен подарък – билет за концерта на EVANESCENCE.

Както винаги, ще пуснем различни варианти на тениските – черни и бели, стандартни и дамски. Но този път ще има и изненада – смятаме да направим и масленозелени и розови тениски (стига да проявите интерес към тях). Очаквайте в най-скоро време формата ни за поръчка, където ще можете предварително да заявите желаните от вас артикули.

Заповядайте и празнувайте с нас на 19.10.2019 г. в столичния клуб Live & Loud, където ще се състои концерт по случай дванадесет годишнината на METAL HANGAR 18 с участието на Любомир Малковски (ЕР МАЛЪК, ЕРА) и ЮВИГИ.

69653902_383614172301222_8894860416564330496_n

Станимир Станчев – XII години METAL HANGAR 18

desolate-art-studio

Desolate Art Studio – XII години METAL HANGAR 18

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото