Наближава събитието – Любомир Малковски (ЕР МАЛЪК, ЕРА) и ЮВИГИ

lubo malkovski yuvigi 12 years posterНапомняме на всички наши приятели и симпатизанти, че на 19.10.2019 г. в столичния клуб Live & Loud ще се състои концерт по случай дванадесет годишнината на METAL HANGAR 18. Той ще протече в две части. В първата ще видим софийската прог-метъл група ЮВИГИ.  Момчетата ще изпълнят най-големите хитове от трите си албума.
Във втората част на събитието към група Yuvigi ще се присъедини легендата на българската музика и основател на групите ЕРА и ЕР МАЛЪК – Любомир Малковски.

Господин Малковски и група Ювиги ще изнесат специален концерт, посветен на творчеството на ЕР МАЛЪК. Музикантите ще изпълнят някои от най-големите хитове на групата – „Българи“, „Скоропоговорка“, „Градът“, „Огледалото“, „Автобиография“ и др., като са обещали доста по-разширен сет от миналата година, така че изненадите предстоят.
Не пропускайте да се присъедините към нашия купон и да се срещнете лице в лице с една от легендите на българския рок – Любо Малковски.

Събитието е с начален час 21ч. Билетите са на цена 20лв.

Подкрепете концерта във Фейсбук.

  1. #1 написан от AVA (преди 2 години)

    Любо Малковски е един от най-истинските творци на нашата музикална сцена и с огромно удоволствие ще посетя този концерт!

  2. #2 написан от Rockfan (преди 2 години)

    Да, и аз съм му голям фен и мисля, че Ер Малък са една от най-добрите групи в историята на българския рок. Страхотни, остроумни и насочени към злободневни теми текстове плюс страхотна, здрава музика изпълнена майсторски и с хъс (и с всякакви разнообразни влияния вътре- от траш и екстремен за времето си метъл та чак до прогресив, поне според мен, де 🙂 )…Имам и двата им албума и (особено първия) ми е един от любимите в цялата ми колекция. Още си го пускам от време на време и още му се кефя, както при първото му прослушане 🙂 …

  3. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  4. Коментари за тази публикация
В началото