Спечелете покани за концерта на ЕКС

EKS_Majmunarnika

Игрите в METAL HANGAR 18 продължават. Днес имаме удоволствието да стартираме нова, за две двойни покани за концерта на група ЕКС. Събитието ще се състои на 14-и септември в Маймунарника. Играта стартира днес и ще приключи на 12 септември, четвъртък в 12:00.

Какво трябва да направите?

Ако ползвате Facebook:
– харесайте страницата на Metal Hangar 18, открийте и харесайте плаката за събитието и коментирайте под него с любим клип на някоя от групи, в които са участвали главните герои. После го споделете публично в профила си. След това изпратете имената си (и прякор, ако ползвате такъв във Facebook) и телефон за връзка на e-mail: igra@metalhangar18.com със тема/subject: EKC

За тези, които нямат профил във Facebook:
– изпратете отговор на въпроса: „В кои групи са участвали певците?“ на същия e-mail адрес, като сложите тема/subject: EKC. За този вариант също трябва да запишете трите си имена и телефон за връзка.

Двамата победители, които ще спечелят двойни покани и ще могат да заведат и приятел(ка), ще изтеглим веднага след крайния срок.

Успех!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото