Група ЕКСНаближава новият ЕКСклузивен култов концерт на младата група ЕКС съставена от оригиналните екс-вокалисти – Ерол Ибрахимов (Уикеда), Светльо Витков (екс-фронтмен на Хиподил) и Кольо Гилъна (екс-фронтмен на Контрол). На 14-и септември в клуб “Маймунарника” тримата тенор-баритони ще изпълнят заедно с пълно гърло и на живо едни от най-сериозните хитове на ЕКС бандите си, сред които “Обичам”, “Бий хлапето”, “Let me да те лав ю”, “Боби”, “Леле Како”, “Скакауец”, “Най-щастливият ден”, “Бате Гойко”, “Мариана” и какво ли още не. Специфичното е, че всеки ще пее и в песните на другите, с което музикалната картина ще бъде по-пълна, цветна и особено ефектна.

“С този иновативен подход се надяваме да изпъкнат по-добре вокалните невъзможности на всеки от нас и хората да ни оценят по достойнство и артикулация”, споделят тримата по време на репетиция. “Ще има и по-сериозна брас секция – специално подбрана сред финалистите от популярно телевизионно музикално шоу “Брас Мастърс”, добавят още те в разгара на репетиционния период.

Всички тези уникални и единствени по рода си изпълнения ще се случат под съпровода на небезизвестните музиканти от SVETLIO & THE LEGENDS, участвали и в култовите формации ХИПОДИЛ и ХОЛЕРА. Важно е да отбележим, че всички тези вокалисти и артисти, които ще видим накуп на 14-и септември в “Маймунарника” са дали сериозен тласък и имат важна роля във формирането на ъндърграунд сцената в България.

Група ЕКС се събра официално за първия си ЕКСклузивен, емоционален и весел концерт през декември  миналата година, когато феновете буквално препълниха столичен клуб, а емоциите и веселбата преляха и извън него. На 14-и септември, този път на открито, бандата очаква всички свои симпатизанти и съмишленици за още по-голям купон в навечерието на новата учебна година. През есента ЕКС се готвят да зарадват и феновете си извън пределите на България с голямо европейско турне, включващо 8 дати в големите градове. Подробности за него и още актуални новини можете да следите във фейсбук страницата на ЕКС.

БИЛЕТИ за концерт на ЕКС на 14-и септември в “Маймунарника” се продават с пълна сила в системата на Eventim.bg и в EpayGo. Могат да се закупят още от щанд на EVENTIM на ул. „6-ти септември“, Office 1 Superstore, бензиностанции OMV, Orange, Usit Colours, Билетен център НДК, Български пощи, Билетна каса на “Арена Армеец”, Технополис. Цената за билет е 13 лв. до 8-ми септември, след което ще бъде 15 лева, а в деня на концерта и на място (на входа) ще е 18 лв. Деца до 7-годишна възраст влизат безплатно с възрастен придружител и с попълнена декларация на входа.

Присъединете се към събитието във фейсбук.

Разбира се, може да прочетете и нашето екзклузивно интервю с тях.