RAMPART – сред водещите групи на немския Taunus Metal Open Air

Непосредствено след Witchburner и Metal Witch, сред ко-хедлайнерите на немския фестивал Taunus Metal Open Air са българите Rampart и французите Lonewolf. Фестът се провежда в края на следващата седмица в град Оберурсел, близо до Франкфурт на Майн. Rampart ще представят предимно песни от новия си албум „War Behest”, който може да бъде поръчан от групата на преференциални цени или чрез сайта на Inferno Records. Силен интерес към него са проявили два японски лейбъла, които в момента го дистрибутират.

Участието в немския фестивал е част от вече стартиралото мини-турне на Rampart – „War Behest Tour 2012”. Можете да видите изпълненията на бандата през следващия месец – на 1 юли в рамките на „Berkstock” и на провеждащия се на 28 и 29 юли в град Банкя рок фест „Гръмница”. Повечето дати от „War Behest Tour 2012” са през месец септември, когато групата ще свири и в Белгия, Гърция и Франция.

 1. #1 написан от hellraze (преди 10 години)

  Ами нормално! Крайно време е да ги оценят и в чужбина! Мноооого яки! 🙂

 2. #2 написан от hellraze2@abv.bg (преди 9 години)

  Толкова яки , че да повърнеш с кеф 🙂

 3. #3 написан от :) (преди 9 години)

  Пълни бездарници !!!!!!!!!

 4. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 5. Коментари за тази публикация
В началото