JEFF LOOMIS с три нови песни

Бившият китарист на NEVERMORE Jeff Loomis влезе в студио, за да запише три нови песни. Joe Nurre (SHADED ENMITY), който свири заедно с Loomis в Jeff’s solo band, ще изпълнява вокалните партии.

Снимки от звукозаписното студио може да се видят тук.

Joe Nurre казва:

След като приключихме турнето си с PERIPHERY и PROTEST THE HERO, Jeff и аз си поговорихме колко би било хубаво да направим някои по-тежки, с дет метъл звучене неща, с по-агресивни вокали. Така Jeff и аз влязохме в студиото, заедно с продуцента Aaron Smith (7 HORNS 7 EYES), който се включи и в записите на последния албум на Jeff ‘Plains Of Oblivion’. Записаните песни ще бъдат част от предстоящото ни турне заедно с THE CONTORTIONIST, на което се надявам да се видим!.

Loomis и неговата солова банда се включиха в голямо американско турне, заедно с групите PROTEST THE HERO, PERIPHERY, THE SAFETY FIRE и TODAY I CAUGHT THE PLAGUE.

На сцената Jeff беше със следните музиканти:

* Joe Nurre (SHADED ENMITY) – китара
* Gregory Macklin (SYSTEM DIVIDE, ORDINANCE) – бас китара
* Anup Sastry (INTERVALS, SKYHARBOR) – барабани

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото