WARREL DANE опровергава слуховете за реюниън на NEVERMORE

WARREL DANEВ наскоро дадено интервю за „The Jasta Show“ – подктаста на Jamey Jasta (фронтмен на HATEBREED), емблематичният певец Warrel Dane (SANCTUARY, NEVERMORE) е споделил, че до настоящия момент въобще не е имало дискусия за бъдещ реюниън на NEVERMORE. Успоредно с това Dane уточнява и отношенията си с китариста Jeff Loomis, който в момента се подвизава в ARCH ENEMY:

Аз рядко разговарям с Jeff. Видяхме се последно, за около пет минути, в Атина, преди негов концерт с ARCH ENEMY. Той нямаше представа, че и аз съм там. Помолих никой да не му казва, че ще присъствам на саундчека и когато се появих, изражението на лицето му беше като на осветен от фарове елен! Все пак, ние не се мразим. Не сме врагове. Даже напротив – все още сме приятели. Но приятели, които, за съжаление, разговарят твърде рядко един с друг.

На въпроса дали NEVERMORE „стратегически“ изчакват подходящия момент, за да се съберат отново, Dane отговаря, че всъщност досега това дори не е обсъждано с останалите членове на групата. И допълва, че специално Jeff надали би имал интерес за подобно нещо, тъй като в момента той е част от по-голяма и известна банда.

За предстоящия наследник на соловия си албум от 2008-ма година „Praises To The War Machine“, Dane разкрива подробности: заглавието му ще бъде „Shadow Work“, а артуъркът отново ще е дело на художника Travis Smith.

Колкото до посещаемостта и големината на сцените, на които свири понастоящем с групата от соловия си проект, Warrel Dane отговаря:

Такива са, каквито бяха и с NEVERMORE, даже сега свирим пред повече хора … дори смятам, че след като групата се разпадна всеки от членовете й придоби по-голяма популярност.

Цялото интервю може да чуете по-долу:

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото