RAMPART ще бъдат съпорт на QUEENSRYCHE в Рим

RAMPART ще бъдат специални гости на QUEENSRYCHE с Todd La Torre на 24 юли в Рим, Италия. Българската група включва почетната дата в обиколката си “United Opus of Apocalypse and Staging Tour”, на която представя албумите си “Завера” и “Codex Metalum”. Скоро се очакват подробности около издаването на новия диск на RAMPART.

От страна на домакините на 24 юли ще свирят HEADLESS, групата на Goran Edman, известен с работата си в множество проекти и формации, някои от които са Yngwie J. Malmsteen, BRAZEN ABBOT, SIGNUM REGIS, STRATOSPHERE, TIME REQUIEM и др. Другата италианска банда, която ще открива за QUEENSRYCHE в Рим са хеви метълите от IBRIDOMA. Концертът ще се проведе в зала “Atlantico Live”, а цената на билета е 30 евро.

Освен фестивалните си участия на Wacken Open Air, Bang Your Head, Skogsrojet, Metaldays, Pistoia Blues и Alcatraz, през юли и август QUEENSRYCHE ще изнесат и няколко концерта в Германия, Австрия, Италия, Швейцария, Холандия и Великобритания. Те ще делят сцена с DREAM THEATER в Швейцария. В Холандия специални гости ще бъдат ARMORED SAINT, които ще се включат и в концерта на QUEENSRYCHE в Лондон. Официален съпорт във Великобритания са DEATH ANGEL.

Новият албум на QUEENSRYCHE, тринадесети авторски студиен за групата и втори с певеца Todd La Torre, ще излезе до края на годината чрез Century Media Records.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото