ВИ „Тохун“ впечатлява музикантите с отбрана селекция вина.

Бутилка висококачествено вино от лимитирана серия със специален изработен етикет за събитието ще бъде комплимент към звездите на Kavarna Rock 2015. Наскоро ВИ „Тохун“ получи златен медал за вино ТОХУН Каберне Совиньон § Мерло, рек. 2011 на The Balkans International Wine Competition, а края на юни тя ще подари бутилка ГРЕУС Розе от Каберне Совиньон на всеки един от изпълнителите. „Търговската марка на виното, което ще получат музикантите означава „буен вятър“, който подхожда на рок музиката и силните емоции, които фестивалът носи“, коментират организаторите от Bulgarian Live Music.

Приятните изненади съпътстват не само рок величията, но и рок феновете. От 22 юни ще стартира и продажбата на еднодневни билети за десетото издание на Kavarna Rock. Всеки, който иска да види определени банди, ще може да закупи един от 1000 билета, които ще бъдат пускани в мрежата за всеки ден от фестивала.

 

Цените на билетите за Kavarna Rock 2015 са:

100 лева (за целия фестивал)  – от 01.06.2015 до 21.06.2015г.вкл

110 лева (за целия фестивал)  – след 22.06.2015г

70 лева (еднодневен билет) – в мрежата от 22.06.2015г.

Билетите могат да бъдат намерени в мрежата на EVENTIM и TICKETPORTAL в цялата страната: PICCADILLY, Office1Superstore, OMV, TECHNOMARKET, TECHNOPOLIS, магазини НА ТЪМНО, USIT COLORS, книжарници Booktrading, НДК, Книжен център Greenwich, Мюзик център – Пловдив и др., както и онлайн на www.eventim.bg и www.ticketportal.bg