Ralph Santolla (DEATH, ICED EARTH, DEICIDE, OBITUARY) е в кома

ralf-santolaБившият китарист на DEATH, ICED EARTH, DEICIDE и OBITUARY Ralph Santolla е в кома в болница St. Joseph в Тампа, Флорида след като е получил сърдечен удар във вторник вечерта.

Майката на Ralph, Sue Santolla-Rocha разкрива какво е състоянието на музиканта:

„Приятели и семейство, сега е там, нека ви кажа какво зная. Ralph помисли, че го е ухапал паяк в събота и отиде в болница. Това не беше ухапване от паяк, а кръвен съсирек. Във вторник вечерта той припадна от сърдечен удар. John Rocha му направи сърдечен масаж докато пристигне Спешна помощ. Сърцето му беше спряло, но го върнаха.

Показателите му са стабилни, но той е в кома. Той е на респиратор, но може да диша сам и не искат да натоварват тялото му. Той е в кома и сега това е основната ни грижа.“

Въпреки, че Santolla никога не е записвал с DEATH, той е бил на турне с легендарната дет метъл група през 1993 и се появява във клипа на „The Philosopher“.

Santolla, за който се смята че е на 48 години, е свирил с DEICIDE между 2005 и 2011 и участва в три от албумите на групата: „The Stench Of Redemption“ (2006), „Till Death Do Us Part“ (2008) и „To Hell With God“ (2011).

Ralph се присъединява към OBITUARY през 2007 като заместник на Allen West. Той записва с групата албумите „Xecutioner’s Return“ (2007) и „Darkest Day“ (2009), както и ЕР-то „Left To Die“ (2008).

Нека се присъединим към призива на Sue Santolla-Rocha: „Моля… Той трябва да се върне от мястото, където е. Обичам ви всички… Нека просто се опитаме да го измъкнем от комата ако можем.“... пък било то и само с добри помисли.

  1. #1 написан от Анонимен (преди 6 години)
  2. #2 написан от Miroslav-Velzevul (преди 6 години)

    Горе главата пич….още много рифове и сола те чакат…

  3. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  4. Коментари за тази публикация
В началото