Част от промо-билетите за SOFIA ROCKS са изчерпани

Рок фенове, побързайте – остават ограничени количества за останалите две ценови зони!

Judas Priest

Едно от най-нетърпеливо чаканите рок събития тази

година Sofia Rocks радва феновете с гръмовен афиш!!!

Judas Priest за последно
като част от последното им турне Epitaph Tour!!!

Със специални гости
Whitesnake, Saxon, Slade
и любимците от Mike+The Mechanics!!!

Рок фестивалът на лятото с изключително силен старт, като само за две седмици промо билетите на специална цена свършиха в две от ценовите зони и са на изчерпване и в останалите.

Почитателите на твърдата музика у нас побързаха да се сдобият с билет с отстъпка в секторите пред сцена (Promo Standing Fan Pit – 79 BGN) и седящите места в близост до сцената (Promo Seated I Category – 79 BGN).

В зоните правостоящи и трибуни все още може да бъде купен билет с отстъпка в мрежата на Eventim.bg, включително Германос, Пикадили, Техномаркет и някои от обектите на бепзиностанции OMV.

Онлайн билети се продават на www.eventim.bg.

Зони, за които все още има промо билети
Правостоящи: 59,00 лева
Седящи: 69,00 лева

Регулярни цени на билетите:
Правостоящи: 69,00 лева
Седящи: 79,00 лева
Седящи: 89,00 лева
Правостоящи Фен Зона: 89,00 лева

Освен това – за улеснение на цялата рок общност билетите се продават и чрез новата услуга на Eventim – Print@Home. Услугата print@home е валидна само при покупка на билети през Интернет, посредством кредитна карта. След заплащане на заявката с кредитна карта, на страницата на „Начини на доставка“ ще има активирана услугата print@home. Всеки, закупил билет по този начин ще бъде насочен към страницата на www.eventim.bg с персоналния си номер на заявка и линк към принт версията на билета. Този билет може да бъде принтиран от всеки потребител, което спестява отиването до конкретна каса за получаването му. Всички подробности за услугата print@home могат да бъдат прочетени тук: http://www.eventim.bg/portal/bg/faq/

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото