Раф – новото оръжие на OVERGAME

Тя е красива, нежна и фина. Косите й са огнени, също като гласа й. Всъщност именно той – гласът й, е бил на път да стане „Гласът на България” с огромната помощ на рок титана Кирил Маричков. Тя е Рафаела Косева – Раф.

От няколко седмици Рафаела е новото попълнение в редиците на една от успешните клубни банди у нас Overgame. Момчетата се разделиха с Вероника Лалева преди няколко месеца и направиха сериозен конкурс за титулярното място зад микрофона.

„Който търси намира“, казва Стефан – единият от китаристите на бандатa. И този път изглежда е прав.

Резултатът е красноречив – за минимално време в репетиционната бандата и Раф вече са натворили няколко нови авторски парчета. „Лятото ще се отдадем на сработване, работа по новите парчета и подобряване на старите. Ще имаме време да свирим повече. Никаква почивка, ентусизирани сме повече от всякога да се върнем скоро на клубната сцена, където ни е мястото”, заканва се китаристът на Overgame Иван Стоянов.

Рафаела Косева пропява на сцена на тригодишна възраст, а малко по-късно посещава уроци по пиано. Още в училище пее и свири в училищни групи, дори се занимава с писане на театрална музика заедно с баща си. През 2011г. участва в първия сезон на „Гласът на България“ и се класира за концертите на живо в отбора на Кирил Маричков. В момента следва „Музикална педагогика“ в Софийски Университет. Попада на обявата на „OverGame” случайно, но не й е трябвало дълго време, за да се качи на борда.

  1. #1 написан от BG (преди 9 години)
  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото