Tarja Turunen с нов дизайнер!

Бившата вокалистка на NIGHTWISH Tarja Turunen, сподели, че започва работа с новия дизайнерски лейбъл Nordenfeldt, който не само ще осигури дрехи, аксесоари и обувки за Tarja, но ще създаде и цялостната визия за следващия и албум.
Освен с гласа си, Tarja впечатлява феновете и с изтънчения и екстравагантен стил на обличане. „Музиката е основната част при едно представяне, но всеки музикант знае, че външният вид е от голяма значение, особено на сцената. Винаги се опитвам да намеря подходящи дрехи за визуалната част от представянето си, които да отговарят и на моята същност. Nordenfeldt ми дават и двете,“ заяви Tarja.
Главният дизайнер и основател на Nordenfeldt, Julia Trompert : „Когато Tarja ни помоли да създадем облекло за нея, нашият отговор беше твърдо „да“ и идеите започнаха да идват незабавно. Тя се нуждае от удобно и същевременно по-специално облекло, особено на сцената. Точно това ние, Nordenfeldt, искаме да дадем на нашите клиенти“.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото