PSYCHOTIC WALTZ: ‘The Architects Arise: The First Ten Years’ излиза през Март

Събралите се прогресив метъли от PSYCHOTIC WALTZ са във вихъра на интензивни репетиции за предстоящото турне „Power Of Metal“ в Европа през периода 25-ти Февруари – 20-ти Март. Там групата ще има 45-минутно участие заедно с други изпълнители като NEVERMORE, SYMPHONY X, MERCENARY и THAUROROD. Това ще е първата изява на PSYCHOTIC WALTZ от 14 години насам в оригиналния състав, записал първите три албума на бандата: Devon Graves (Buddy Lackey) – вокали, Dan Rock и Brian McAlpin – китари, Ward Evans – бас и Norm Leggio – барабани.

PSYCHOTIC WALTZ ще потвърдят още две участия на европейски летни фестивали, но, освен тях, не се очаква да има  други дати за 2011 г. След завръщането си през Март, бандата планира да се заеме с писането на нов материал с идеята за нов албум в този състав.

Планира се също така преиздаване на четирите абума на PSYCHOTIC WALTZ в ограничен делукс винил тираж от Century Media Records в Европа. Заглавието ще бъде „The Architects Arise: The First Ten Years“, а съдържанието включва луксозни издания на четирите им плочи, демото на ASLAN от 1986-та и демото „Into The Everflow“. Тиражът е ограничен до 500 копия, които ще бъдат на разположение на феновете по време на „Power Of Metal“. Още  500 броя от „A Social Grace“, „Into The Everflow“ и „Bleeding“ ще бъдат издадени отделно и ще се продават самостоятелно.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото