ПРО-РОК набира средства за качване на старите броеве

Ето какво са измислили колегите от ПРО-РОК:

Оттук нататък сайтът ще функционира само като онлайн магазин и като архив на списанието. Целта ни е да качим тук абсолютно всички броеве на Про-Рок в електронен вариант. За осъществяването на този план ще се нуждаем от вашата помощ – предложението ни е тези от вас, които искат да притежават конкретни или всички стари броеве на pdf, да ги закупят предварително.
Това се налага, защото 51 от старите ни броеве (всички до 53-ти, освен първи и 30-ти, които ги има качени) се губят нейде из пясъците на времето – файловете са загубени или повредени или броевете са само частично възстановими.
Ето как ще процедираме:
– изберете пакета, който бихте желали да притежавате.
– за да има смисъл цялото това начинание минималното количество поръчани броеве е пет, но и цената, съгласете се, е минимална – 2 лева на брой.
– след като заплатите избрания пакет, ние ще се свържем с вас (на посочения при плащането мейл), за да уточним кои точно броеве желаете.
– два месеца след стартирането на кампанията ще обявим резултатите (събраните средства) и кои броеве ще започнем да сканираме, качваме на сайта и респективно изпращаме на тези от вас, които са ги закупили предварително. Ще започнем с броевете, които сте посочили най-много в заявките си. След като ги сканираме, ще ги пратим (линкове към тях) на посочения от вас имейл и накрая качим на сайта.
– ето „пакетите”, които може да заявите предварително и платите по познатия досега начин – по банков път, чрез epay или paypal.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото