HiddenOrchestra&SofaSurfers

Остават броени дни до 21 ноември – датата, очаквана с нетърпение още от обявяването на второто издание на NightLive, което ще се състои в столичния клуб Mixtape 5. Чисто новите албуми и зашеметяващите аудио-визуализации на бандите HIDDEN ORCHESTRA и SOFA SURFERS плюс тежка доза смях от театралното представление Концерт за френски ключ са нетайните съставки, които се бъркат за тази събота. Поредицата NightLive е част от програмата на тазгодишното издание на Нощ на театрите и се реализира с подкрепата на Австрийското посолство в София и ирландското уиски Bushmills.

В 22:30 ч., началото на концертната нощ ще бъде дадена по един нестандартен начин чрез провокацията на актьорите Димитър Марков и Августин Демерджиев, наречена Концерт за френски ключ.

Вижте видео поздрава, с който актьорите ви канят да стартирате музикалния маратон NightLive на 21-ви ноември с голяма доза смях.

Точно в полунощ на сцената на клуба ще се появят шотландците HIDDEN ORCHESTRA, които пристигат в София с целия си блясък в пълен състав: Joe Acheson (електроника/бас), Poppy Ackroid (пиано/цигулка)Tim Lane (барабани/тромбон) и Jamie Graham (барабани). Електро-джаз вълшебниците ще представят новия си албум Reorchestrations” и чисто новото си аудио-визуално шоу, които са плод на съвместната креативност на техния визуален артист – Tom Lumen и Joe Acheson – ядрото на целия проект).

Ето едно предложение как да се подготвите за емоциите, които ви очакват в съботната нощ с промо-видео с кадри от новото шоу, създадено от музикантите от HIDDEN ORCHESTRA по повод световното им турне и гостуването им в София.

Вълнуващите изненади няма да свършат до там, защото черешката на тортата NightLive е оставена за финала с трип-хоп бандата SOFA SURFERS, която в 01:30 ч. през нощта ще се появи на сцената на Mixtape 5 с най-новата си продукция “Scrambles, Anthems and Odysseys”. Един албум, създаден като своеобразен протест срещу световните политики  и задълбочаващите се липса на хуманност и емпатия у хората, изразен чрез дълбоки звуци и провокативни текстове.

Личната покана от социално ангажираната трип-хоп банда към българските им фенове може да видите тук.

Чуйте музикалния плейлист, специално селектиран, за да ви подготви за музикалната разходка на 21 ноември на този линк.

Билети „Ранно Пиле“: На цена 15/20 лв. само в магазин „Яко“ / Ул. „Граф Игнатиев“ 43/ или с резервация на 0886 33 33 67.

Стандартни и онлайн билети: На цена 20/25 лв.  в мрежата на Eventim.bg /Пикадили, На тъмно, OMV, Технополис, Билетен център НДК, Арена Армеец и др./

Следете фейсбук събитието тук.