Отмененият концерт на JORN LANDE се мести в Пловдив

Tzonko Jorn LandeОтмененият от новата кметица на Каварна новогодишен концерт на JORN LANDE  и  КИКИМОРА ще бъде преместен и ще се състои в град Пловдив. Спасителният вариант е изплувал след среща между Цонко Цонев, кмета на града – Иван Тотев и Николо Коцев от Кикимора.

Събитието отново ще бъде със свободен достъп и ще се състои на Централния площад в Пловдив. Гостите на града ще могат да посрещнат новогодишната нощ в компанията на двете групи.

Припомняме ви, че преди броени дни Нина Ставрева отмени новогодишния рок концерт в Каварна, като с това разбуни духовете на почитателите на рок музиката, заменяйки традиционното събитие с фолклорна програма.

За момента няма индикации фестивала KAVARNA ROCK да бъде отменен.

Ето какво е споделил и Николо Коцев:

Уважаеми приятели!
С огромно задоволство ви съобщаваме, че отмененият от Каварненския кмет Новогодишен концерт на Йорн Ланде с КИКИМОРА ще се състои в Пловдив на градския площад. Йорн и групата ще изнесат концерт с дължина 1ч45мин. Днес новината бе съобщена на пресконференция в Пловдив, на която присъстваха кметът Иван Тотев, Цонко Цонев и Николо Коцев. Цонко Цонев прикани всички рок фенове да празнуват настъпването на Новата Година в Пловдив, като той лично ще празнува там. Очакваме ви в Пловдив!

 

press jorn

 

 

  1. #1 написан от LIONHEART (преди 8 години)

    Имам приятното усещане за едно добро начало. Много по-удобно ще е направо да се премести целия рокфест в Пловдив. \m/

  2. #2 написан от Black Adder (преди 8 години)

    Пловдив е по-удобно място и вече има богата концертна традиция

  3. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  4. Коментари за тази публикация
В началото