PRETTY MAIDS отново тръгват на турне

От щаб квартирата на датските рок ветерани PRETTY MAIDS обявиха, че след 5 годишна пауза групата отново се стяга за концерти през 2024 г. Последните концерти на PRETTY MAIDS бяха през лятото на 2019. Българската публика можа да се наслади на химни като „Little Drops of Heaven“ и „Future World“ през август на WolfFest 2019. Това беше и предпоследният концерт на бандата, която излезе в принудителна почивка след като вокалистът Ronnie Atkins беше диагностициран с рак на белите дробове и по лекарска препоръка спря концертна дейност. Датчанинът обаче не спря да създава нова музика – за 4 години издаде 3 солови албума и заяви, че няма да спре да твори, докато може да го прави. Последното му творение „Trinity“ се появи преди по-малко от месец, а завръщането на PRETTY MAIDS към концерти е поредното доказателство, че Ronnie Atkins не смята да се предаде без солидна порция качествен рок.
През юни месец следващата година групата ще зарадва феновете си с участие на фестивалите COPENHELL в Копенхаген и JAILBREAK в Хорсенс, родния град на PRETTY MAIDS.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото