Добри новини от Ronnie Atkins

Ronnie Atkins

Ronnie Atkins

Ronnie Atkins, който беше диагностициран преди 4 месеца с рак на белите дробове, съобщи една чудесна новина.

„ Преди няколко дни получих невероятно съобщение, че нямам повече признаци на рак, които да се проследяват въз основа на сканиранията, които бях направил наскоро.
Това е най-добрата новина, която съм имал от много време, слава богу.
Както и всички, които са се сблъскали с рака, напълно съм наясно, че това не означава непременно, че съм „излекуван напълно“ и следващите 5 години ще са много важни, но въпреки това смятам, че е голяма стъпка в правилната посока и страхотно облекчение за мен и семейството ми.

За да избегна или понижа шансовете за повторение, лекарите ми препоръчаха да се подлагам на имунотерапия през следващата година, за което естествено се съгласих и вече започнах.

Сега е време да се възстановя, да си възвърна малко силите и да се върна във форма.
Ще има, може би, някои последствия, с които трябва да се справя, но така да бъде. Това е животът.

С риск да бъда обвинен, че се повтарям, за пореден път искам да изкажа искрената си благодарност към всички вас (моята армия от красиви души), които ме подкрепят в това със сладки поздрави, послания, съвети и молитви.
Това ми сгрява сърцето и аз съм завинаги благодарен.“

Засега Ronnie Atkins ще се оттегли от музикалната сцена за неопределен период от време, a PRETTY MAIDS официално отмениха концертните си участия до края на януари 2020 г.

  1. #1 написан от MIROSLAV-VELZEVUL-666 (преди 4 години)

    Желая му пълно излекуване и много нови срещи с феновете…

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото