Ronnie Atkins (PRETTY MAIDS) е диагностициран с рак на белите дробове

ronnieatkins1-1 pretty maidsRonnie Atkins, вокалистът на PRETTY MAIDS съобщи, че е бил диагностициран с рак на белите дробове. „Ужасяващо страшно е как за няколко седмици светът ти може да се преобърне наопаки“ споделя певецът, който започва да се оплаква от болки в гърба от средата на август. Множеството прегледи и изследвания завършват със страшната диагноза – рак на белите дробове.

Ronnie вече е претърпял хирургическа интервенция като е престоял в болница за 10 дена, поради пневмония в следствие на операцията. Въпреки първоначалния шок както за певеца, така и за неговите близки и приятели той не губи вяра и споделя, че ще продължи да се бори с коварното заболяване с всички възможни средства. Засега Ronnie Atkins ще се оттегли от музикалната сцена за неопределен период от време, a PRETTY MAIDS официално отмениха концертните си участия до края на януари 2020 г.

Групата гостува в България последно на 10 август 2019 г., като хедлайнер на Wolf Fest в Челопеч. Това на практика е предпоследната поява на Ronnie пред публика. В ексклузивно интервю за Metal Hangar 18 басистът на PRETTY MAIDSRene Shades сподели, че е възможно групата отново да посети България през 2020 г в рамките на турнето им в подкрепа на новия им албум „Undress Your Madness“, който излиза на 8 ноември 2019 г.

Целият екип на Metal Hangar 18 пожелаваме бързо и пълноценно възстановяване на Ronnie Atkins като се надяваме PRETTY MAIDS отново да зарадват българските си фенове с емоционален концерт.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото