COMBICHRIST с концерт в София наесен

Сред множеството американски дати в сайта на aggrotech-ърите от Атланта Combichrist се появиха и европейски такива. Радваме се да видим, че те започват от не къде да е, а от София и клуб Mixtape 5. Според същата тази таблица, Combichrist ще забият на 12 ноември тази година заедно с други американци, William Control, които създават електронна музика.

Европейската част на турнето предоставя възможност за закупуване и на т.нар. ‘Combichrist Very Important Pizza Package’, който включва билет, по-ранно допускане до шоуто (преди официално отваряне на вратите), пица парти с групата, медальони, специална тениска и подписан плакат. На всяко шоу се падат по най-много 30 такива и струват по 75 евро.

Турнето е в подкрепа на актуалния албум на атлантаджиите – „WE LOVE YOU“, излязъл през март тази година, който съдържа 13 агресивни парчета в познатия стил на Combichrist.

Очаквайте повече подробности.

  1. #1 написан от valkyrja (преди 5 години)

    плача, плача! страхотна новина!

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото