Предпарти и билети за концерта на BLACK RAINBOWS и SATIVA

Rawk’n’Roll и Threechords Record Store раздават билети за концерта и дискове на двете групи на предварително парти.

Black RainbowsНа 20 октомври италианското стоунър/сайк трио BLACK RAINBOWS ще свири за пръв път в България в компания на софийската инструментална банда SATIVA.

За да загреем подобаващо, пък и да запознаем повече хора с музиката на двете банди, от Rawk’n’Roll и Threechords Record Store ще завъртим едно шумно рокенрол парти в бар Ателието (ул. Цар Самуил 50, безистена, до бившия Bar Zar) на 15 октомври. След 20:00, освен че ще слушат тематични парчета, присъстващите ще могат да си тръгнат и с покани за концерта, както и с различни други награди. А който иска, ще може да си купи и билет за лайва по време на партито.

Билетите за концерта ще струват 15 лева и ще се продават само на входа на клуба и на партито на 15 октомври. Също така покани за концерта и дискове на двете банди ще се разиграят в различни игри от медийните ни партньори. Така че следете и се гответе за рокенрол!

BLACK RAINBOWS са всичко онова, което наричаме Rawk’n’Roll – тежки и психеделични китари, със задължителните и неприкрити корени в музиката на легендарните Hawkwind, MC5, Black Sabbath и Monster Magnet. С над 300 концертни участия зад гърба си (от които можем да споменем Duna Jam, Lake on Fire, Desertfest, Up In Smoke и т.н.), BLACK RAINBOWS ще увеличат бройката с още едно, не къде да е, а в чудесната B-Side на клуб *Mixtape 5*.

Fuzztastic Planet Festival 016SATIVA изплуваха на родната сцена преди 2 години като страничен проект на музиканти от софийския рок ъндърграунд, за да се превърне в пълнокръвен проект и дишащ космически изпарения инструментален звяр. Рифовете се редуват с китарни импресии, ритъмът ту препуска, ту пулсира равно и плътно.

Момчетата вече издадоха първия си мини албум “100 Years After Never” и свириха на не един концерт на Rawk’n’Roll, като делиха сцена със Samsara Blues Experiment, Black Bombaim, Center, Muddy и Obsidian Sea, а това лято излязоха и на гръцкия Fuzztastic Planet Festival. Точно там се срещнаха и с италианците BLACK RAINBOWS, които остават толкова впечатлени от нашите момчета, че настояват именно SATIVA да е българската група, която ще свири с тях в *Mixtape 5*.

Събитието във Facebook – тук.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото