SATIVA и FUTURE WAS PERFECT с общ концерт

sativa-future was perfectSATIVA и FUTURE WAS PERFECT с общ концерт – заповядайте на 13.06, след 20.00 часа в малката зала на Mixtape 5. Sativa и Future was Perfect ще се радват да ви видят.
Утре никога не идва и затова винаги, там някъде неопределено напред във времето, някъде между едно мигване и цяла вечност, бъдещето ще бъде перфектно и ще стовари на главите ни всички мечти и цялото щастие, което съществува. Но това никога не се случва или поне не и по начина, по който си го представяме.

Надяваме се все пак 13 юни 2018 г. да настъпи според календара, за да дойде времето за един концерт, в който думите ще останат на заден план, за да отстъпят пространство на носещи се като облаци звукови вълни в атмосферата и неочаквано обрати в ритъма на времето. Това беше сложно казано. По-простичко звучи така – инструменталните банди Sativa и Future Was Perfect ще си разделят времето и пространството (всяка от тях в своя си континуум) на сцената в малката зала на Mixtape 5.

Казано старомодно, това е B-Side или Б-страната на касетката, която остана в миналото… почти. А бъдещето трябва да бъде посадено и култивирано, за да донесе някакви плодове – рогът на изобилието няма да се изсипе върху като нас като юнски порой след жарък ден. Иначе от сцената на B-Side на Mixtape 5 ще долитат звуци и вибрации, които вече са били „препарирани” в записите на Sativa и Future Was Perfect, но и някои обещания за бъдещето. Което няма просто да се случи, ще бъде създадено.

От вас се иска присъствие във втората сряда на юни, число 13-о, в 20 часа и малко след това, ако сте склонни да жертвате 8 лева. Срещу тази сума няма да ви гледаме на ръка, за да пророкуваме какво ще се случи, просто ще ви залеем със звуци. И нека вашето въображение да ги дооформи.

Малко повече все пак за събитието.

Sativa в Bandcamp: http://sativaband.bandcamp.com

Sativa в Soundcloud: http://soundcloud.com/sativaband

Sativa във Facebook: https://www.facebook.com/Sativabg

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото