SATIVA и INSTANT BONER с концерт на 14 януари

Sativa&Instant BonerSATIVA ще излезе за първи път на живо през 2017 г. още във втората събота на януари. Инструменталната четворка обединява усилия с гръцките рокаджии INSTANT BONER, които стъпват за първи път на българска сцена. А сцената се намира в малката зала на Mixtape 5. Двете банди организират „двубой“ на разменено гостуване, като след концерта в B-Side на 14 януари следва и „реванш“ в Солун в местния клуб Ypogeio.

SATIVA и INSTANT BONER са делили една сцена и на второто, и за съжаление засега последно издание на Fuzztastic Planet Festival. Това се случи през август 2015 на езерото Кокиногиа край град Драма. А преди новите съвместни изяви гръцката шесторка, която включва вокал и по-изненадващо – саксофонист, води в броя на изданията – 2 срещу 1 от страна на SATIVA. Българската група обаче вече работи по нов материал и част от него също ще бъде изсвирен на 14 януари.

Цената на билета за концерта в Mixtape 5 е 10 лева. В своята Facebook страница групата организира игра, в която наградата е безплатен пропуск за събитието. Закупилите си билети за самия лайв също ще имат възможност да получат подарък от SATIVA във вечерта на 14 януари.

Sativa & Instant Boner

14 януари, 20.00 часа отваряне, 21.00 начало

Mixtape 5 – B-Side

Вход: 10 лева

https://www.facebook.com/Sativabg/

https://sativaband.bandcamp.com/

https://www.facebook.com/instantbonerband/

https://instantboner.bandcamp.com/

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото