ROTTING CHRIST със специално издание

rotting-box

Ветераните на гръцкия екстремен метъл ROTTING CHRIST ще отбележат своята 30-годишнина като група със специално издание. Това ще е бокс сет със заглавие „Under Our Black Cult“. В изданието ще са включени 5 CD-та и книга от 72 страници, която ще обхваща историята на ранните години на групата. Изданието ще се появи на 6 юли и ще съдържа и сертификат за автентичност подписан лично от Sakis „Necromayhem“ Tolis.

Книгата (за която вече ви разказахме) е написана от автора на „The Cult Never Dies“, Dayal Patterson, представлява подробно описание на ранния период от съществуването на ROTTING CHRIST. Dayal разказва за пътя на групата от първите им крачки на попрището на грайндкора до статуса на майстори на гръцкия окултен блек. В книгата са използвани интервюта с членове на групата и колеги от ъндърграунд блек метъл сцената, а също и с приятели на музикантите, като Nergal от BEHEMOTH, Fernando Ribeiro от MOONSPELL и др.

Що се отнася до петте диска то те съдържат пълна колекция от ранните творби на групата – демо записи, редки записи, концертни материали, класическият мини-албум  „Passage To Arcturo“, както и албумите „Thy Mighty Contract“ и „Non Serviam“. Всички те показват вдъхновяващите корени на групата, които позволяват на ROTTING CHRIST да останат 30 години на сцената.

Обложката на бокса е нарисувана от Вячеслав Смишко. Предварителна поръчка може да се направи тук.

Това лято ROTTING CHRIST ще свирят на някои летни фестивали. През март групата издаде двойният сборник „Their Greatest Spells“ чрез Season Of Mist, в който влязоха най-добрите песни на групата лично одобрени от Tolis, както и една съвсем нова композиция „I Will Not Serve“. В началото на следващата година очакваме и нов албум от гърците.

  1. #1 написан от Miroslav-Velzevul (преди 2 години)

    Баси още нещо хубаво за колекцията….даааа готин боксет ще да е….

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото