Благотворителен мото рок фестивал „ПОБИТ КАМЪК-2018“

kalashnicite 2018 Plakat_noviniКакто повелява вече осемгодишната традиция на момчетата и момичетата от мотоклуб „КАЛАШНИЦИТЕ“ да правят незабравими и перфектно организирани рок фестивали, с които да запълват сърцата ни с положителни емоции, така и тази година те са решили да заковат усмивките на лицата ни и радостта от страхотно преживения уикенд с поредния си фестивал.

В периода 6-8 юли , в полите на парк Витоша – местността Побит камък, до с. Нови хан, ще се проведе Благотворителният рок фестивал „Побит Камък-2018“, организиран от мотоклуб „Калашниците“. Във фестивала ще вземат участие осем разтърсващи български рок банди.

След откриването на мероприятието на 6 юли – петък, от кмета на община Елин Пелин и актьора Красимир Коцупаров, на концертната програма ще положи началото младата българска група САКАР, която е новосъбрана от членовете на хасковската банда DIFFERENT HIGHWAY. След едночасовия сет с кавър парчета на известни рок банди, те ще направят и много авторска музика. След група САКАР и няколкото забавни игри с публиката, следва врачанската банда DOCTORS GOGO BAND. Пънкарите с нецензурираните текстове на парчетата си, създаващи пого ритми, ще подготвят публиката за headliner-а на петъчната вечер – SVETLIO & THE LEGENDS, заедно с най-нашумелите им от последните години парчета: „Полунощ“, „Ела ми го фани“, „Гребанье“ и др.

В събота – 7 юли, след почетната обиколка до гр. Елин Пелин и отдаване почит на писателя Елин Пелин, мотоклуб „Калашниците“ ще ви забавлява с множество игри с награди до около 16:30 часа, когато на сцената ще се качат HARD COMPANY, които ще направят трибют концерт към великите JUDAS PRIEST. След HARD COMPANY трибют бандата на GODSMACK от София HEDSHOT ще подгреят публиката за предстоящия концерт на любимците, който ще се състои тази есен в столичната зала „Арена Армеец“. Спечелилите сърцата на рокаджиите – „БАНДАТА НА ПЕЦАТА“, ще повдигнат настроението на всички в по-късните часове. Пецата – бивш вокал на КОНТРОЛ, неведнъж е карал многобройните си фенове да избухват в див танц, и е изпълнявал желанията на всеки за любими парчета. На огромната сцена на „Побит камък – 2018“ след 21 часа ще се качат Кралицата на българския рок МИЛЕНА СЛАВОВА и нейната група. С вечните си, незабравими и луди хитове, тя ще вдигне на крака всички гости и приятели на рока и пънка, присъстващи на фестивала. В съботната нощ ще избухне снарядът на легендарното бойно рок сформирование Б.Т.Р. Дълго чаканите любимци от са решили да направят огромен сет от най-известните си парчета и да задоволят жаждата за хитове на хилядите гости на фестивал „Побит камък-2018“.

Организаторите от „Калашниците“ са подготвили също много игри с публиката и томболи с награди, пищна заря и светлинни ефекти. На терена на „Побит камък“ ще има кетъринг, предлагащ съблазнителни мезета, както и два бара за различни напитки. Теренът разполага с няколко поляни, засенчени със липови и тополови дървета, предлагащи страхотна сянка на къмпингуващите посетители на фестивала. Ще бъде осигурен и безплатен Wi-Fi интернет.

Както всяка година, мотоклуб „Калашниците“ ще дари голяма част от средствата от фестивала за лечението на дете. За осем години те са направили 8 благотворителни акции за болни деца и още над 10 за пострадали и болни възрастни – за леченията им са събрани над 60 000 лева, които в повечето случаи са дали резултат. Тази година акцията, за която ще се борят всички, е за малката Габриела Ангелова – на 2 годинки, с диагноза „Синдром на вродени аномалии с предимно засягане на крайниците“, която се нуждае от спешно оперативно и следоперативно лечение.

Благотворителен фестивал „Побит камък-2018“ ви очаква, от 6 до 8 юли – с. Нови хан – на 20 км от столицата в посока Пловдив. За повече информация посетете официалния сайт на клуба: WWW.KALASHNICITE.COM или страницата във Facebook.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото